LICENSE

WRITTEN BY : ARRIF TIME : 12:44 AM TOTAL COMMENTS : 0
Blog amirrularrif.blogspot.com adalah hak milik sepenuhnya oleh Amirrul Arrif dan dikendalikan seorang diri sepenuh masa oleh Amirrul Arrif. Semua yang tertulis dan yang akan ditulis di dalam blog ini lebih kepada pendapat sendiri, pandangan sendiri terhadap apa-apa yang berlaku disekeliling sama ada dah berlaku, tengah berlaku ataupun akan berlaku. Penulisan dalam blog ini adalah 'freestyle' ataupun gaya bebas atau senang faham dengan gaya tersendiri.

Segala nama, alamat, umur, bangsa, agama, maklumat dan sebagainya berkemungkinan ada kena mengena dengan orang yang masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Tapi tidak bermaksud mengaibkan seseorang itu.

Segala gambar dan penulisan yang terkandung dalam blog ini telah dikreditkan kepada pemilik asal(jika ada). Kalau ada ternampak gambar/maklumat/info dll yang berasal daripada anda tetapi tiada kredit untuk anda sila maklumkan baik-baik, jangan maki hamun aku. Aku manusia juga, lupa kadang-kadang.


Permisions beyond the scope of this license may be available 
at http://amirrularri.blogspot.com and [Blog Arep Skema]

MCN: BQQHB-LHCFT-QU3CN

All content in this blog is registered & protected with MyFreeCopyrightBlog ini telah didaftarkan di dalam freewebsubmission

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

Sekian. Terima Kasih.
Yang Benar dan Yang Arif
Amirrul Arrif
No comments:

Post a Comment

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)