Dapat Jam Tangan Casio Edifice EF-269D!

WRITTEN BY : ARRIF TIME : 2:49 PM TOTAL COMMENTS : 0
Assalamualaikum dan salam sejahtera

Dengan jayanya aku dapat menaip untuk kali kedua untuk tahun 2014 ni untuk entry blog yang ke dua ni. Yey! :D :e

*tarik nafas, hembus

Okay cerita kali ni nak bagitahu sikit lah kan. Tadi aku dapat jam tangan Casio Edifice punya. Ha korang tahu tak apa tu? Tu ialah jam tangan. Aku tak berapa nak tahu sangat Casio Casio Edifice jadah semua ni. Haha. Orang dah kasi ye aku amik. Ohyaa! aku tak mention pulak siapa yang kasi. Atuk aku yang kasi sebenarnya, dia pun dapat jam tu dari orang lain, atuk cakap dia dah ada banyak jam tangan, so dia kasi dekat aku, aku pun ambil lah. :D

Cerita pasal jam ni pula. Apa yang aku tahu ialah, ianya adalah seutas jam tangan *jeng jeng jeng* Jam tangan jenama Casio Edifice *jeng jeng jeng*. Nombor model dia EF-269d. Aku pun tak tahu model keberapa dan sebagus mana dan sepopular mana jam ni. Haha. Yang aku tahu tu jam tangan, boleh tengok masa, boleh tengok tarikh pun dah memadai. Nak jugak jam canggih macam Ben10 tu ye kan? Tapi tak ada masalahnya. haha. Oh btw dia ada logo RedBull tau. :e


Okay tu jam aku maksudkan tadi tu. Aku shoot pakai Camera 360 je dowwh. Hahaha. Aku tak tahu setinggi mana level keaslian dia, sebab aku tak kisah pun dia ori ke gred ke ciplak ke photostate ke apa ke. Haha. Sebenarnya aku tak berapa nak minat jam yang talinya besi, maksudnya steel macamtu. Bahasa pasarnya aku panggil tali besi. Aku tak sesuai sebab tangan aku kecik. haha. Tapi takpa lah, lagipun aku bercadang nak beli jam tangan, tapi dah terdapat pulak jam tangan ni. So tak jadi belilah kalau macamtu haa. *jeng jeng jeng lagi* Ye aku suka jam ni. <3 <3 <3 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)