Love You Mrs. Panda

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 12:30 AM TOTAL COMMENTS : 4
Assalamualaikum dan salam sejahtera dan selamat malam.

Terima Kasih Mrs Panda !

Okay aku dah terlambat untuk post entry ni tapi aku tetap nak jugak. Entry ni mostly ditujukan khas untuk RA, My Mrs Panda. First at all. Terima kasih sayang untuk semuanya.

21.12.2013 haritu birthday aku. Masa birthday aku tu, dia lah yang ada bersama dengan aku. Dia sambut sama-sama, sanggup balik JB lambat sehari semata-mata nak sambut birthday dengan orang yang dia sayang katanya. Aku takmau ceritalah panjang lebar lah kan sebab tu hal kami. hehe. Sebab mainpoint entry ni nak ucap terima kasih dekat dia.

Bagi aku, dia sweet sangat . You're my girl. Terima kasih sebab takde baling baling tepung ke telur ke minyak ke garam ke sambal ke batu bata ke kalkulator ke. Hahaha. Terima kasih sebab sanggup berkorban untuk saya, terima kasih untuk Old Town tu, terima kasih untuk bawak jalan-jalan, terima kasih untuk Padini tu. Series terharu sangat, belum ada orang pernah buat macamtu dekat saya. Eh main saya saya pulak. haha.

Taktahu nak balas macamana dekat awak RA. Terima kasih sangat-sangat. Sayang awak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. ooooo , tak kena tepung eh ? ini tidak adil ! hahaha, time birthday opi kemain syok ha main tepung tu , sampai masuk ke dalam mata opi -__-

    ReplyDelete
  2. hahahaha , mana ada ungkit, saje kenakan balik :P
    rilex ahhh , opi tak kesah pon .

    ReplyDelete
  3. @SITI SORFIENA SYASHA
    hehehe okay okayy. faham. hehehe. Alaaa tepung takde sebab semua dah balik kampung.

    ReplyDelete

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)