Aku Geram Ni...

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 10:54 PM TOTAL COMMENTS : 0
Assalamualaikum dan selamat malam.


Kali ni aku macam nak angin sikit, yea malam ni, baru je tadi. Sakit hati gila kod kalau korang pun kena. 

Ceritanya macamni, pasal fon Blackberry aku ni ha. Fon ni actually okay lagi, cuma selalu stuck sebab memori full dengan lagu dengan gambar, aku sayang yang delete delete ni. Tapi selalunya kalau stuck,okay lagi, dia cuma lambat je. Aku dah biasa.

Tapi tadi, yea tadi, memang dah tiba masanya aku rasa, Aku bukak wechat je, terus stuck. Tak gerak pape, gila lama kod, tak macam selalu. Aku geram, first aku menyumpah seranah dekat fon tu, lepas tu aku mencarut dekat fon tu, lepas tu aku tekan semua button yang ada dekat fon tu, semua keypad dia aku tekan gila gila. Mana tak nya geram macam apa tadi.

Buat lagi geram sebab masatu tengah nak WeChat dengan Mrs.Panda. Aku taknak dia tunggu lama-lama. Then aku buat keputusan matikan fon, i means restart. Lepas hidup tu, dia macam stuck lagi, ha kali ni memang gampang punya geram gua sampai, aku hentak fon tu atas buju meja sekuat hati. Berdengung satu rumah. Lepas tu terus dia macam terus tak stuck, gerak laju semacam, lepas tu ha terus ada notification kata tak boleh baca memori, memori ada apahal entah. Kejadah mak dia.

Ha time tulah aku terus keluar masuk keluar masuk memori, cucuk USB dekat lappy, tapi tak boleh. Lepas tu nak format memori pun tak boleh. Huii lahanat gila kod. hahahaha.

BB aku ni baru 9 bulan pakai kod, aku sayang gila nak jual sebab duit beli tu titik peluh aku kerja dulu. Tapi kalau gayanya macamni, aku macam nak beli je fon baru. Aku tak pandang barang 2nd hand, tapi ni macam terpaksa beli jugak, aku tengah cari SONY sebab aku nak Instagram ! Haha !

Tunggu esok,aku survey semua kedai dekat Batu Pahat ni. Kalau jumpa, Alhamdulillah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)