Aku, Dia, Mereka dan Instagram.

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 12:15 AM TOTAL COMMENTS : 0
Source

Assalamualaikum dan salam sejahtera dan selamat  malam.

Okay macamni ceritanya, sebenarnya macamni. Haha tetiba je macamni. Okay macamnilah ea. Sebenarnya apa yang berlaku sebenarnya macamni. Hari tu aku berdegar-degar nak rajjin update blog kan? ye memang aku pegang kata-kata tu. Tapi lepas entry yang lepas tu, satu malam tu ada problem dengan blogger ni. Aku tak boleh masuk, i mean sign in. Apa kau ingat masuk apa? haha. Then terus jatuh mood aku nak update blog sampai lah ke harini. Ni tetiba baru rajin nak update.

Okay, actually dah banyak perkara yang aku nak update tapi banyak yang dah terlepas terlupa tertinggal ter ter ter lah semua nya sebab aku malas. Haha. Gua pun bosan doo update jarang, tapi bila sesekali update gua cakap benda sama je, gua nak rajin lah, gua malas lah, benda sama gua cakap pusing. Gua pun bosan doo.. Gampang siaa.haha

Okay, aku sebenarnya nak buat Instagram, aku tengok kiri kanan atas bawah kawan sekeliling dok  main Instagram Instagram ni. Bapak ah, saya jealous bhai. Bila mereka mereka tu sikit sikit amik gambar lepas tu masuk Instagram, huii.. meremang je bulu badan ni weh. Cembulu cemburu. dooo. hahaha. Dulu panggil Instagam, gua tak heran apa binatang tu. Lepas tu macam naik, mereka panggil Insta, gua terpanggil terkesima terpaku terpandang dengan Insta ni, sekarang, ha mereka mereka memanggilnya IG, huiiiii gampang doo! Gua rasa tercabar weh. Tu yang aku nak buat....

Tapi......

Masalahnya aku bukan Android users.. Aku pakai BB weh. Tunggu masa nak beli SONY je ni. Gua punya lah cemburu tengok mereka mereka main IG. Huiiiii! gua taip 'IG' pun rasa macam nak hentak ke lappy ni. Ah dah lah. Hilang kesabaran aku ni, aku haus, nak minum air.

Sekian terima kasih.
Assalamualaikum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)