13 Malam Pertama Yang Pendek.

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 1:03 AM TOTAL COMMENTS : 2
Assalamualaikum dan selamat seselamatnya. 


1. Yea aku paham, aku dengar rintihan korang. Aku lama tinggalkan blog ni sejak tahun lepas,lepas SPM haritu. haha. 

2. Ha tajuk? Haha macam kelucahan kan? Macam mengersangkan kan? Macam mensangapkan kan? Macam menstim kan kan? Hahah Korokmu! Tu tajuk je. Tak da pape pun.

3. Oh oh, aku sihat. Ye tahu kau tak tanya pun aku sihat ke tak. Aku menyatakan je. haha. Em aku memang lama tak update. Nak kata busy memang tak. Malas tu memang ada. So kesimpulannya aku malas nak update. Walaupun niat nawaitu nak update tu ada. haha.

4. Ha ni entry first aku untuk tahun 2013 ni. Ye walaupun dah 3 bulan berlalu. Nilah yang first sekali. haha. Nampak tak aku kuno betul?

5. Aku mungkin tak update, mungkin tak tulis apa yang aku post sekarang ni kalau tak sebab sorang budak ni dekat twitter. Bukan main dia dok puji pasal blog aku ni. Tu yang semangat aku membakar-bakar untuk tulis ni. haha.

6. Untuk pengetahuan korang, harini lah aku first time bukak blog aku untuk tahun ni. Selama ni tak jengah pun. 

7. Aku pun pelik kenapa aku tulis siap ada nombor 1 2 3 bla bla bla. ni. Selalunya tak pernah. Haha. 

8. Makin lama-makin pendek pulak aku taip.

9. Kenapa eak makin pendek?

10. Aku takda idea.

11. Oh patutlah.

12. Okay.

13. Bye.

Hahaha so tulah ea buat permulaan. Takan gelojoh terus nak cerita bukan-bukan ye dak? So esok lagi aku update. okay.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. Miza tengok tajuk dia biasa je o.o haha . Ok ok dia dah mula update banyak entry . Tahniah tahniah XD Teruskan usaha panda . :P

    ReplyDelete
  2. Kehkehkehhh.. sesetengah orang nampak lain. hahaha :P
    Ohh yaa. sama-sama miza

    ReplyDelete

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)