Step Up Is Back With 'Step Up Revolution' !

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 12:31 AM TOTAL COMMENTS : 3
Assalamualaikum dan slam sejahtera semua. 

Heyyaa okay dah 1 April 2012 :D Takdenya aku nak april fool fool ape semua tuhh. Bodoh je sambutt.
Dan aku bukan nak cakap pasal April Fool jadah ni.

Siapa pernah tengok Step Up ? Step Up 2 : The Streets ? Step Up 3D ? Ha okay bagus ! Aku die hard fan cerita Step Up ni. Dan dan kalau korang nak tahu Step Up yang ke-4 dah nak keluar tahun 2012 ni. 27 julai ni kod. Tapi tu mat salih punya tarikh, Kat Malayisa lambat sikit kod. Ha pape pun layan dulu trailer cerita ni dulu :D




Hmm btw aku suka banget dehh cerita Step Up yang baru ni. Oh ohh aku lupa nak cakap. Tajuk untuk Step Up yang ni bertajuk Step Up Revolution. Yayaa.. Aku rasa dia gabungkan or panggil semua crew dari Step Up 1 sampai 3 dia satukan sebab aku ada nampak pelakon dari Step Up 2 dan 3 :D

Yang aku tahu serba sedikit pasal cerita ni kan. Heroin dia anak orang besar kod. Then jumpa lelaki yang pandai menari ape semua ni. Bapak heroin ni tak suka menari-menari ape semua ni. Then macam nak mengharamkan lah menari menari ni sedangkan anak dia pun suka menari. Then anak dia dengan lelaki tu (hero cerita ni) bersama kumpulan MOB *mop lantai ?* Macam buat protes lah dengan pengharaman penarian tu.

So diorang protes dengan menari kat tampat awam, macam dekat jalan raya tu. Dekat Mall dan dekat mana mana lah :D Serius macam best sangat ceritanya :D

- Ni posternya. Okay tutup mata tang atas tu  XD
Aku tak sabar nak tengok cerita ni. Kalau boleh dekat wayang lah, Baru gempak, lagi gempak kalau ada orang belanja :D  haha !

Ha ni Step Up punya facebook : https://www.facebook.com/StepUpMovie