Selamat Datang Bulan Disember Paling Istimewa Tahun 2012!

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 11:45 PM TOTAL COMMENTS : 4
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.


Eh dah bulan Disember kan ? Ohh yea. Yess belum terlambat lagi untuk cakap hari ni dah masuk bulan Disember. Ingat pagi tadi nak post pasal ni, tapi dah terpost benda lain. hahaha.. 

Sumber : http://www.j12.com/blogs/detail/2/j12-in-2012

So Selamat Datang Disember 2012 ni. Bulan yang paling aku suka :) hehehe.. Yelah First at all bulan 12 ni aku suka pasai ada hari lahir aku. 21/12 *promote sekejap* . Then bulan 12 tahun ni agak istimewa sikit pasal ada tarikh cantik gila kan. 12/12/12. Oh yea aku tahu mesti ada ramai buat tarikh tu sebagai ingatan besar doo...


Contoh maybe ramai kahwin time tu, maybe ramai tunang hari tu, mungkin ada orang baru lahir masa tu kan ? Banyak lagi peristiwa boleh berlaku pada 12/12/12 tu. Dan semestinya mereka yang 'memegang' tarikh tu mesti sangat instimewa dan bangga kan ? Alhamdulillah :) 

Btw hari jadi aku tetap 21/12 hahah. Pun cantik jugak :P  . Dah boleh cecah 17 tahun aku kejap lagi. Semoga dipanjangkan umur dengan melakukan amar makruf nahi mungkar . InsyaAllah :)

Ohh yaaa btw, tadi kan Harimau Malaya kita lawan Indonesia kan ? Malaysis menang dapat 2 kan. Indonesia 0 kan ? Okay Tahniah kepada pemain Malaysia. Korang bermain dengan bersungguh-sungguh. Kepada Insonesia, aku tak kutuk atau apa. Biasalah ada permainan kan ? Kalah menang mesti ada. Boleh cuba lain kali. Masih banyak peluang. :)

GOO Harimau Malaya !
Sumber : http://mrandmrsfarid.blogspot.com/2012/11/piala-aff2012-selamanya-harimau-malaya.html



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. Segala cuba cubaan yang telah Indon lakukan membuatkan indon kosong kosong kosong ooo ~ - C/P ^^"

    Wahhh beza sebulan je ek kite . agagaga HAPPY BIRTHDAY BRO :D wa jadi orang first wish . wohoooo .

    ReplyDelete
  2. cantik 12 12 12,,
    hehe semoga bulan ini dilmpahkan rezeki, kesihatan yg baik n dll,,,
    selamat hari jadi,,wish awal hehe,,,

    ReplyDelete
  3. @oyye_gibbous91
    Cantik kan ? ehh insyaAllah. Eh terima kasih

    ReplyDelete
  4. @Cik Chokie
    Hamboi ? tak baiknya lagu ? hahaha

    Em ha terima kasihh okayy. *update lah blog

    ReplyDelete

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)