Memang Macam SENGGG !

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 6:15 PM TOTAL COMMENTS : 7
Assalamualaikum dan salam sejahtera penduduk planet sfera yang hensom dan chantek belaka nih !

Okay. lama kan tak update. Peduli lah kan. Aku busy, SPM candidates 2012 ni okay. 

Emm tadi kan, aku bukak komputer, then bukak Facebook. Aku bosan aku bodek bodek lah facebook tu, aku scroll sampai kebawah dan kebawah dan kebawah dan kebawah sampai bila pun tak habis kan. Aku dok baca jela orang update status, bermacam bagai bentuk fesyen style cara orang buat atau tulis status.


Ada yang jiwang belaka, ada mengedik, ada mencarut marut, ada itu ini semua lah. *1 malaysia* . Then adalah satu status ni. Aku taknaklah mention nama orang tu or pape, cuma nak cakap lah kan. Dia ada bagi teka-teki kan, lepas tu siap ada note :
''Siapa tahu jawapannya jangan lah jawab''
Hoho ! macam bingai sedikit lah kan. Tanya tempat public, semua orang baca, dah tu buatpa tanya kalau takasi orang jawab. Macamm SENGGGGAL!!! 

Lepas tu yang tabole blah kan *ni bonus story* . Yang tabole blah kan. Mula mula status pasal teka-teki, komen sampai berpuluh-puluh, tapi cerita macam-macam dia masukkan. Cerita pasal exam, pasal kucing dia, pasal homework lah bla bla blaaa. --'

ps: note tu aku ubah sikit ayatnya. Takdelah aku copy paste bulat bulat, tapi maksudnya tetap sama :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. eh2...cam sengal jerk..kikiki


    alah besa ar tuh status len mai tang komen len plak jadiknya..:)

    skl pun cenggitu gak
    tapi xdalah update status teka teki yg agak kebingaian tuh...

    ReplyDelete
  2. @si kiut lavender
    Hahah. kan kann. Macam SENGG ! .

    Abaikan jelah jawabnyaa..

    ReplyDelete
  3. haha.. betul2..dorang suka carut carut...tak baik betul lahh...kan lagi elok makan carrot..baik untuk gigi ..hihihi ;p

    ReplyDelete
  4. hahaha.
    mcm org mcm ragam dik. itulah manusia
    :)

    ReplyDelete
  5. Okay apakah. Bagi teka-teki tapi jgn jawab. Haha macam-2. Eh lupa nk ckp, awyn jenjalan kat blog Arep :D

    ReplyDelete
  6. @Shazwina
    Bhaha ! gila kan. Tanya orang tapi tak kasi jawab. Mengong !

    ReplyDelete

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)