Doktor Gigi Tu Tak Sayang Aku !

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 7:01 PM TOTAL COMMENTS : 6
Assalamualaikum  dan salam sejahtera semua penduduk planet sfera !


Okay lama aku tak update. Haha. Kau tahu aku macam gian gila sejak kebelakangan ni sebab asik dok fikir pasal nak update blog nak update blog nak update blog nak update blog. Tapi bila dah bukak komputer tanak pulak bukak blog. Haha gila ! 

Okay macam biasa, aku tatau nak cakap ape. Ha minggu depan PK1, start hari Rabu sampai Jumaat. Sekejap kan. Okay InsyaAllah aku buat yang terbaik untuk PK1 ni.


Actually memang dah dari hari tu nak update, tapi entah. haha. Ha ni nak cakap, Hari tu ada doktor gigi datang sekolah. Okay gigi aku kena tampal. Serius beb ! Gigi aku memang dari dulu kena tampal. Sejak sekolah rendah, bila ada doktor gigi datang, memang confirm kena tampal gigi. Tampalan yang lama dia pecahkan, ganti baru. So well aku dah masak sangat dengan cara doktor tu nak kokang gigi aku. Haha !

Tapi serius weyh ! Alat lain aku tak hirau sangat sebab tak menyeramkan pun pada rupanya. Tapi ada satu alat tu ,yang dia tebuk gigi tu, huh, belum kena dah tahu sakitnya sebab dia punya bunyik, dari bawah sampai ke tingkat 4 boleh dengar. Bila dah kena memang tabole cakap pape lah, sebab nak cakap macamana kan. Dah ada pelbagai jenis alatan dalam mulut aku tu. Nganga besar jelahh. Sambil cakap dalam hati,'' ishh doktor ni, tatau sakit ke ?'' Gila dowhh,, dia tebuk sampai jejak  gusi dowhh. Series ngilu gilaa. Sampai berdarahh. :o . Okay doktor tu tak sayang aku. bhahaha !

So sekarang gigi aku dah comel comel belaka ! Kauhadoo ? Hahaa. So so so, doakan aku boleh jawab PK1 ni. Aminn..

ps : sebenarnya doktor tu sayang aku, sebab tu dia betulkan gigi aku, dia tampalkan. Kalau tak tampal,siapa lagi nak tampal kan :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. errr.. ase seram citer kau dek.. gigi akak lak ttbe ase ngilu ><

    ReplyDelete
  2. @CekbOlat-bOlat
    Hahaha. Seram ea ? haha. tu baru baca, belum kena lagi. kalau kena rasa boeh berbuih mulut. haha :D

    ReplyDelete
  3. hahah kau sama jerk dgn omar tapi doktor ckp gigi aku GOOD :P

    ReplyDelete
  4. @si gadis
    Hahah sama apenya dohh. Hahaa.. BIasalah,gigi perempuan cantik je semua :D

    ReplyDelete
  5. Hahaha ok doktor gigi adalah makhluk yang digeruni semua makhluk di alam semester ni . XD tak tipu . ini realiti . buat lah temuduga semua manusia dan makhluk2 .90% takot ngn doktor gigi . haha

    feww untunglah arep dah tampal . --' jeles den dibuatnyo . miza xtampal2 lagi . 4 lobang , nk ckp lobang ? entah la nk cakap patah separuh giginya ad la gak . nk ckp retak pun boleh . haha akibat excident tahun lepas T_T wuu da tampal tp tebukak balik --' APTB .

    ReplyDelete
  6. @Cik Chokie
    Ohh yekee ? Rasa betul jugak tu. Ramai member nyorok dalam toilet bila nama kena panggil. hahaa. Dah macam hantu doktor gigi ni. haha :D

    Haha untunglahh. Oww wahh teruk dah tuu. kang tau tau dah habis giginyaa. pergilah tampal sana. Setting giginya semua tuu. hahaa

    ReplyDelete

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)