Cbox.ws Bertukar Kepada Fibox.ws

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 3:43 PM TOTAL COMMENTS : 2
Assalamualaikum dan salam sejahtera penduduk planet sfera serta kotak kalau ada. Haha !
Ha ni cuma nak cakap, yang tempat peninggalan jejak sejarah atau Chatbox atau shoutbox aku dah tukar. Eh kejap ! Aku pakai cbox.ws . Memang sejak first time blog ni terhasil aku memang pakai Cbox ni. Lain taknak, Okay sebenarnya simple Cbox ni bagi aku. Tapi yang bagi aku macam frust sikit bila nak tinggalkan jejak tu ha . Dah macam nak isi form mintak kerja. Bila nak tinggal je mesti kena isi. Kadang macam menyampah jugak tau. Tapi aku pakai jugak. Hahaa !

So so. Tadi kan, aku dah tukar kepada fibox.ws . Sebenarnya lama dah aku tahu fibox ni dan berkeinginan yang memdadak untuk menggunakan beliau ni. Tapi atas dasar kemanusia'blog'an dan kasih sayang bagai menatang minyak wangi Uber-Man yang penuh terhadap cbox ni. Aku gagalkan penukaran aku tu. Tapi sejak kebelakangan ni, blog aku asik diserbu oleh seorang bangsawan ternama lagi berjaya raya *ceh haha kembang kau* yang bernama Cik Chokie . Blog dia ada gunakan fibox ni. So aku macam tertarik menarik dekat Fibox ni. Serius weyy ! Blog dia lah punca aku tukar Fibox ni. Okay terima kasihh. haha

So bagi aku memang senag pakai ni. Simple dimple pimple okay. Tak perlu isi borang mintak kerja lagi. Sekali kita tulis Nama dan URL blog, selama-lamanya dia terisi. Kan bagus tu. haha Tinggal taip mesej yang kita nak je then tekan ENTER ! Ha ramai-ramai lah tinggalkan jejak dekat fibox aku kat sebelah tu. Jadilah orang pertama ! Haha !

Jadi siapa-siapa yang belum pakai Fibox ni, Pakailah sebelum terlambat.. Anda boleh mengubahnya segera. Ingatlah orang yang tersayang. *iklan sekejap*

Aku merayu ni. Pakailah Fibox ramai-ramai. Baru geng orang kata. haha !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. wohoooo arep dah curang ngn awek lama dy XD dy suda ganti ngn awek baru la . goood . haha tahu un macam nak kena isi borang nikah . hoho nikah ada borang eh ? --'

    hahaha ehem3 tersedak lalu tersembur segala macam air yang ada, at blog arep skema yg sememangnya skema ni. #xsenonoh XD hukhuk mimipi ke miza ni ? :O alhamdulillah . amin , insyaallah suatu ari nanti jadi insan yg berjaya . #tengah kembang macam belon arep pegang tu . tunggu masa nak letop je . haha

    ReplyDelete
  2. @Cik Chokie
    Hahahaa. bukan curangg. Tak jatuh talak lagi punn. Ni yang kedua. bhahaha !

    Hahaa tulah pasal,, berair je blog nii. Rupanya miza lah puncanya kann. hahaa..

    ReplyDelete

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)