I'm Back ! I'm Back !

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 2:26 PM TOTAL COMMENTS : 0
Assalamualaikum dana salam sejahtera semua penduduk planet sfera ni. 

- I'm back yaww !
Ha okay. Aku tahu lama aku tak update blog kan. Okay nak marah ? Marah lah. haha. Marah kau tak sampai dekat aku lah. haha ! Ha okay Like biasa, memang rarely aku bukak blog. Tapi harini entah kenapa tetiba aku tergerak hati nak bukak balik blog yang lama terkubur nie. hahaa !

So macam biasa, bila back to blog again, rasa macam baru buat blog. Apebenda alah nak cakap pun tatau. Biasa mesti cakap macam '' Whoaa i'm back i'm back !!'' sambil mimik muka terkejut bangga gitu. haha. okay gila. Penampo makannya nanti kang.

Okay.. seriously, kerap kali aku buka komputer, internet ape semua kann. Tapi bukak Facebook dengan youtube je lebih. Dengan laman web teletubis sekejap. *haha okay tak !* Tapi yang aku heran kenapa aku tak bukak blog ? haha. Maybe dari awal aku dah tanamkan dalam diri aku yang aku dah jarang nak update blog, so macam dah terset dekat minda,, no blog no blog no blog okay you goblok ! haha !

Untuk permulaan baru ni, seto'et jelah aku cakap. Bosan ? Okay aku pun bosan baca blog aku. haha ! Sengal. 
Ehh ohh haa ni aku nak promote satu band ni. haha. Series best gila lagi diorang. Pergi Youtube. Taip je KASABIAN. Dengar je lagu dia semua. Sumpah sedap semua. Kalau tak sedap sila sedapkan lah ea . Jangan lupa siapa yang ada acc Youtube, subscribe lah chanel dia :) 

Okay assalamualaikum. *jawab salam tu*


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)