Bahana Drama Vanilla Coklat !

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 7:15 PM TOTAL COMMENTS : 4
Assalamualaikum dan salam sejahtera penduduk planet yang berbentuk sfera ni.

Hahaha. okay. Kali ni entry memang banyak gila kod gambarr. Series. Semua ni berpunca dari Cerita yang tengan hot dekat TV3 tu. Yang bertajuk Vanilla Coklat tu. Haha memang impak besar gila lah dekat semua orang yang tengok. Haha. Dekat facebook memang macam keretapi dokk. Siap setiap minit ada je yang update status pasal Vanilla Coklat. Tak percaya ? Ha ni aku ada ScreenCapture sikit orang-orang yang ada update pasal Vanilla Coklat ni. Ohh ohh sebelum tu. Aku tak samarkan nama korang tau. Memang sengaja. Alah takpe. Bukannya benda buruk aku heboh pasal korang :D Mintak maaf eah :)
- Vanilla Coklat SC 1

- Vanilla Coklat SC 2

- Vanilla Coklat SC 3

- Vanilla Coklat SC 4

- Vanilla Coklat SC 5

- Vanilla Coklat SC 6

- Vanilla Coklat SC 7

- Vanilla Coklat SC 8

- Vanilla Coklat SC 9

- Vanilla Coklat SC 10


Hahaha ! Kan kann. So kira okay lah, korang support cerita buatan Malaysia. Baguss. Then dari cerita tu kan banyak pasal percintaan kan. Amik yang baik ea. Yang buruk tu buat buat tak nampak je. haha. Tapi yang palingg,, status yang palaing style kan. Status yang ni :

- Vanilla Coklat SC 11
Ekceli. Yang last tu aku. Bhahaha ! Thenn banyak lagi aku jumpa. cuma dah penat nak SC. hahaa ! Yang takbole blah. sampai 2 3 kali update pasal Vanilla Coklat. Baguss. Fanatik gilaa kamuu :D . Lagi satu, kalau ada yang tak selesa sebab aku tak samarkan nama korang. cakap tau, cakap leklok dekat aku.. hihii :)

Assalamualaikumm..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. ya Tuhann . PERASAN n eerrr . fyi arep ! kat timeline twitter eyra punn ! hampeh semuaa VANILLA COKLAT ! dulu cerita Tentang Dhia . am i true ? kan ?

    ReplyDelete
  2. hamboih...punya byk SCnya...kiki

    itulah...semalam punyala byk status sal nih...kat blog pun hader..0_o.
    pasnie kenalah perbykkan cita2 yg sweet cenggitu n tmbah2 islamik dlam cita mesty agy best..:P

    ReplyDelete
  3. @Nursyahira izzati Ngadimon
    bhahaha.! sekali sekala perasan kann. haha. macam dia tak pernah jee kan :P
    haa kan. mana-mana pasal Vanilla Coklat. Ha'ah dulu tentang Dhia

    ReplyDelete
  4. @si kiut lavender
    Haha.. banyak kann. nak upload banyak-banyak malas.lambat je nanti.

    Kann.. minggu depan pun mesti ada jugakk..

    ReplyDelete

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)