Ape Kes Korang Ni ??

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 10:32 PM TOTAL COMMENTS : 2
Assalamualaikum dan salam sejahtera penduduk planet sfera ni.

Okay sihat ? Alhamdulillah. Tak sihat ? Pergi sihatkan badan sana. haha.  Ni aku nak cakap lah. Tadi kan aku balik sekolah jalan kaki. Gila bestt wooo ! Macam-macam aku dapat, dapat sakit kaki. Muka hitam dah meningkat, sampai rumah rasa macam baru lepas mandi. Gila berpeluh nyokk.  Takpee, Alhamdullilah sebab aku masih boleh berjalan sejauh tu, masih boleh sampai ke rumah. 

Ha lagi kan, aku tak pergi latihan rumah sukan tadi. Series memang best sebab aku terbongkang dekat atas katil. Dah lah balik sekolah lambat, jalan pulak tu, sakit kaki lagi, dah tentu balik, mandi, makan ape semua tuh, Terus tidur *ehem dekat sekolah dah Solat Zohor* . Tatau lah esok kena panggil ke tak sebab tak datang. Peduli ape aku, bayar seringgit je :P :P

- Aku buat macamni kangg. hahaa :D
Ha lagi lagii kann. Masa balik sekolah tadi kan. Ada pulak segerombolan abang dan kakak JPJ ni buat roadblock. Hahaa. Bagus rajin korang. Alhamdulillahh. Tapi yang aku rasa macam nak memberontak kan. Apesai korang buat roadblock dekat traffic light ? I mean lepas traffic light ? Orang belok je terus terserempak korang. Kalau yang tak pakai helmet, takde lesen mesti dah tawakal jelah. Mesti kena punya lah. BTW, macam aku tanya tadi, apesal buat dekat situ ? buat lah jauh sikit. Walaupun aku baru ada lesen L, tapi aku tahu kalau nak buat roadblock mesti dari jauh orang dah boleh nampak. Tapi ni dekat lepas belok simpang 4 kau buat. Macam nak kena hagol pulak.

Nak je aku tegur diorang. Tak memasal pulak kangg. Haishh.. Lain kali buat jauh jauh eah. Ikut undang-undang nak buat roadblock. haha. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. okay ape? klau tak buat cm tu lagi mngada2 la rakyat kita..tak ptuh undang2

    ReplyDelete
  2. @CekbOlat-bOlat
    Tapi apesal buat dekat lepas belok. . tempat tak kena

    ReplyDelete

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)