Maaf.. Hanya Ini Yang Mampu Untuk Aku Tekan Keyboard..

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 6:20 PM TOTAL COMMENTS : 9
Assalamualaikum dan salam sejahtera penduduk pelenet sefera ni okay.

Ha lama kan aku tak update blog ni. Betul tak? haha. Aku malas nak panjang lebar cakap kenapa aku tak update. Itu ramai dah tahu kan. Kalau tak tahu meh baca ni Aku Tak Update Blog Sebab Okay ni pun macam 50/50 je nak update. Yelah macam .....

--Sambungan ayat ''Yelah macam'' tu aku dah lupa. Baru aku nak taip je parents aku dok bising cakap suruh baca buke lesen lah*aku kan nak amik lesen*, lepas tu itulah inilah. Teus hilang semua ayat. Berterabur semua. Dua hari aku tak bukak komputer. Tadi aku bukak tak sampai 10 minit dah kena bebel.--- Okay stop !

So ramai fan-fan aku tanya apesal tak update blog. Diorang cakap mana entry baru. Lama dah ni nunggu nukilan dari Dato'. .

Okay itu tipu. Eh aku tatau dowh nak tulis ape. Melalut tanpa hala tuju macam tapir cakap dengan buah kelapa sekor sekor. Serius. Hari tu ada banyak benda aku nak cakap. Tapi tak online kan. Terus lupa semua.*padahal muda lagi,nyanyuk main-main ni*

Pape hal. Mintak maaf eah kalau fan aku macam konon bosan kan asik entry yang sama je kan bila bukak blog ni.. <--- Gila ayat bajet hot ada peminat berjuta-juti. kahkahkah ! 

Tapi apa-apa pun. Aku akan tetap nak update,blog ni. InsyaAllah okay.

Baiderrweyy ! Doakan aku semoga dapat tempuhi SPM 2012 ni dengan tenang. Dapat jawab semua soalan dengan betul supaya tercapai cita-cita aku untuk menjadi GRAPHIC DESIGNER termasyhur abad ini. Cehh ! haha. Kalau kita doakan seseorang, nanti malaikat doakan kita balik :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. laa adik lg rupenye..hehe
    gdluck :)

    ReplyDelete
  2. @Iqah QaQa
    ohh haha. a'ah. masih pangkat adik lagi .hee.
    ohh okay. terima kasih ;)

    ReplyDelete
  3. Begini, bila blog ni diupdate mungkin sy tak dapat baca lagi dah. Kena balik asrama dan terperap macam arghh,dehel doh. Nak cakap ; good luck untuk terus maju :) Hidup Rosmah! Eh.

    ReplyDelete
  4. @Akmal Khalidah
    OH Oh takpe. its same laki me lah. Boleh pun sikit sikit.tu kira tak boleh lah. haha. Oh terima kasih.

    Huh Rosmah? oh tak minat tak minat.ptuii bhahaha !

    ReplyDelete
  5. Okay. Semoga SPM yang bakal tiba dengan ngeri dan semua orang pasti fighting untuk mendaalah tu akan jadi jinak dengan anda ya.

    ReplyDelete
  6. @Munirah Shamsudin
    Hahaha. ngeri. dah macam eksiden pulak. Jinak, dah macam haiwan buas pulak SPM tu. haha

    btw. terima kasih :)

    ReplyDelete

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)