Lama Dowh Tak Update Blog Ni Kan ?

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 7:15 PM TOTAL COMMENTS : 4
- Busy okay.
Hey hey yaa! Assalamualaikum dan salam sejahtera penduduk planet sfera ni. Sihat okay Alhamdulillah.

Okay okay, aku paham, toksah nak memberontak, toksah nak buat tunjuk perasaan sebab aku tak hupdate blog. Okay lama gila aku tak hupdate blog kan. Al-maklum lah, sekarang aku bukanlah seorang pelajar yang ada masa untuk bermesra-mesra dengan komputer. Bukanlah seseorang yang berkesempatan nak berfacebook or berblog. 

Rutin seharian aku tahun ni dah berbeza dengan rutin tahun lepas. Sekarang balik sekolah pun dah nak jejak pukul 4, sebab dekat sekolah dah ada program baru. Solat Zohor berjemaah. Menengah bawah solat dulu. Then menengah atas. Tu yang lambat balik. Tapi dekat sini bukannya aku mengeluh sebab balik lambat disebabkan ada solat. Tidak sama sekali okay !

Actually, ini pun aku macam takut-takut je bukak komputer tau. Fikiran kalut gila seyh. Nak tahu apa aku fikirkan ? Aku fikir kenapa lah aku bukak komputer ni ? kan ada masa terluang untuk ulangkaji pelajaran ke, buat homework ke kan. Rasa macam masa yang ada dah terbuang macamtu je. Tapi sebaliknya, kalau aku tak bukak komputer sekarang, bukannya aku ulangkaji, tapi tengok tivi, takpun pergi jalan-jalan dekat kampung naik moto *eh aku ada motor LC baru,present masa birthday aku tahun lepas* . Ha nampak tak disitu. Entah kenapa aku tak rasa kalut pulak masa tengok tivi tuh. Hahah. okay jawapan takde dekat Google.

Haa nak tahu tak? Aku dah tahtahu nak cakap ape. Okay baii..

Eh ehh lupa pulak. Ahad ni aku ada amik ujian berkomputer. Alah yang untuk lesen tuhh. haha. Kan dah cukup umur. So kena amik lesen :D Baru boleh jadi pemandu/penunggang berhemat di atas jalan raya, tanah merah, tanah gambut, pasir, air dan sebagainya :D 

Okay bai.. Assalamualaikum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. arep !!!!!!!!!!!!!! sekolah kitaa sebijik okayy ! sejak ada pengetua baru neh ;) alhamdulillah laa . erkk penatt lah balik skolah dekat pkul 4 lebih ==' kan kan ? whaaaaaaa ! moto baruu shehh

    ReplyDelete
  2. @Nursyahira izzati Ngadimon
    Hahahaa... sebijik kan. Huhh pengetua baru ni macam macam lorh. Kalut seyh ! hahah. mestilah. Jum I ajak jalan jalan. haha !

    ReplyDelete
  3. eh2..
    apa yg dbuatnya smpy pkul 4 tuh..
    uh..
    kita nih pun besa gak nak amek exam tapi nak blik lewat hari2 tu xdalah..:)

    eh2,,dah ada moto barulah....hee..:D
    amek ujian target fullmark ok

    ReplyDelete
  4. @si kiut lavender
    haha. biasalah. masa belajar dah dipanjangkan. then tambah lagi dengan solat. jejak pukul 3 lebih jugak lah.. hee

    haha tak fullmark punn

    ReplyDelete

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)