YouTube - The App Is Currently Unreachable ? Macam Tett !

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 12:01 PM TOTAL COMMENTS : 10
Assalamualaikum dan salam sejahtera penduduk planet sfera ni.

Okay tadi aku bukak Youtube kan. Tetiba kan. Dia keluar nih

YouTube- The app is currently unreachable

Apehal dowhh ? haha. Memang gila betul. Aku tiup jugak kang Youtube ni ! 


Tapi tapi kan. Sebenarnya aku yang patut kena tiup sebab masa tu internet aku macam alien. Kejap ada kejap takda. So time keluar page tu internet aku pergi planet pluto. Then internet aku balik ke bumi balik, aku refresh Youtube terus okay. Memang macam tettt !!

----15 minit kemudian----

Aku baru dapat save entry ni lepas tu publish sebab menunggu internet yang macam alien ni datang. Ngiong betul lah !

Tuje nak cakap sebenarnya

Nota Tangan Kiri : Jangan melayari internet semasa internet connection macam alien. Nanti muka korang serupa tenuk ghairah sebab sakit hati. bhahaha !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. haha.. muka tenukk..
    mcm2 la ayat luar dlm kluar kn time tuh =P

    ReplyDelete
  2. @CekbOlat-bOlat
    hahaha. tenuk .
    ha betul tu. macam-macam :P

    ReplyDelete
  3. heh...tiup je youtube tuu :P
    haha...klaka je, youtube ajak main-main lah tu ;)

    ReplyDelete
  4. Kalau time internet tak de connection, memang macam2 keluar. Hahaha, maki2 je internet tu kan :D

    ReplyDelete
  5. ouch..
    jauh pegi...smpy ke planet pluto yerk..
    hmphh..law internet connection pluss lembap mmang asa cam nak bling lappy ja..huuhu

    ReplyDelete
  6. @Akmal Khalidah
    Hahah. tu dah semstinya. Tak maki tak sah lerr :D

    ReplyDelete
  7. @si kiut lavender
    hahah. Tulah pasal. Sibuk sangat merantau pergi planet lain..

    Jap agi baling lappy, internet terus okay.Menagis lah jawabnya :D

    ReplyDelete
  8. saat yang paling genting itu bila, tgh layan cerita korea. tiba2 stuck. macam ughh.. eh, internet ni. lempeng nak lempeng.

    ReplyDelete
  9. @Munirah Shamsudin
    Bhahaha. tengah syok-syok feeling, dah nak nanges ni kan. Stuck pulak. hahaha.. sabo jelah

    ReplyDelete

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)