Makan Besaq - Menu Utama Sutun Goreng

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 10:02 PM TOTAL COMMENTS : 6
Assalamualaikum dan salam sejahtera rakyat jelata planet sfera ni :D

---jawab dulu salam tu---

Okay heyya ! Ni aku nak cakap lah kan. Tak cakap tapi taip ngek. Hahah. Okay stop that silly :D. 
Sepertimana yang dah sedia maklum, semalam kan birthday aku kan. Kalau tak tahu mehh baca Happy Birthday To Me. Aku Dah 16 Tahun. Ha dah baca? Okay good boy/girl/khunsa. 

Dan yang bestnya kan. Malamnya tu, aku ada makan besar dowhh. Kira celebrate lah kan. Wee *pum pam pum pam bunyik bunga api* Okay tak. Ha kan dekat entry yang NI kan aku ada cakap nak keluar kan. So aku keluar lah.

---Bapak bosan gila entry akuni. macam selengerr je aku taip, ayat berterabur---

Okay. Lagi satu kan aku ada cakap aku keluar dengan twin aku kan. Ha sebenarnya bukan lah kembar aku yang sama muka sama umur. Tapi sama tarikh lahir ler. And dia jiran aku. Tak sangka sama tarikhnya. So bila 21/12 je mesti celebrated sama-sama. Seronok woo. Khau hadoo? haha !

Semalam lah dia ajak aku dengan mak aku pergi makan dengan kaum kerabat dia. Dia ajak pi makan dekat satu restoran kod. Nama resetoran tu Perahu. *kenapa tak Titanic?* Okay serius weyhh shedap giler masakannya. Puas aku makan. Yelah orang belanja mesti puas kan. 

---demm! aku tatau nak tulis panjag lebar macamana lagi---

- Ha ni sutun(sotong) goreng. Series sedap gila !
-Aku makan ni, 
Ha tak banyak aku amik gambar. Malas lah. Bawak je kamera gedabak aku tuh. Tapi malas nak shoot. haha. Weel tu aku makan, yang macam muka orang tu aku yang hias sendiri *macam masterchef tak?* Sebenarnya banyak lagi makanan kat atas meja tu. Macam-macam ada, tak sempat nak shoot sebab lapar punya pasal. Ngaapp jelah :D

Nota tangan kiri : err takde kod. Okay aku tatau nak describe macamana lagi entry ni. Kalau tak best silalah buat-buat best :D


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. @si gadis
    eh mestilah sedap haha :D
    ha belanja? ni pun orang belanja tauk. haha

    ReplyDelete
  2. hahaha.. kt ats nasi tu ade 2bji mate.. sbtang hdung.. skuntum snyuman ^^

    hooo.. bkn twin.. ingt twin -_-"

    Nnt2 je la bolat bgi hadiah =]

    ReplyDelete
  3. @CekbOlat-bOlat
    yaa pandai.. mata dan hidung tu sotong, senyuman tu sawi. hekhek :D
    ha'ah. not twin,

    Bila yek nanti nanti tu?

    ReplyDelete

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)