Kalaulah Semua Blogger Bersifat Macamni Kan Bagus.

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 9:47 PM TOTAL COMMENTS : 14
Assalamualaikum dan salam sejahtera planet sfera dan penduduknya :D <--ubah ayat

Aku pun taktahu nak update ape, cuma tangan ni gatal beno nak tekan keyboard ni ha. Jadi lantak lah kan. Apa yang terlintas dekat kotak akal aku sekarang ni aku taip jelah. Ngekk !

Aaaa.. okay 15 minit aku tenung je kotak new post ni. takde apa juga aku taip, terlopong tercongong ternganga terbodoh terr segala terr  lah muka aku tengok keyboard ni...

Okay aku cakap jelah eah. Esok aku pergi KL. Bukan kandang lembu, siapa berpikiran sedemikian ,beliau adalah tergolong dalam orang-orang nomad abad ke 17 bawah sikit tolak 20 tambah 4 darab 2 bahagi dekat kerabat  kau. *okay aku merepek tu* KL tu Kuala Lumpur lah peps ! Kalau taktahu tengok Google Maps.

Okay dengan otak blank separuh ni, tatau nak ngomel jadah kan. Aku letak jelah video ni. Series aku macam terharu kod, Ke terangsang, ngehngehngeh! okay bukan. Aku rasa macam ada something feeling yang tak boleh ditulis malahan dilakar. Tengok lah, tak rugi pun .




So series aku suka. Kalaulah semua blogger bersifat sedemikian, kan seronok. Tolong promote blog ke, tolong klik semua iklan ke. Atau pape je, Tolong jugak lah tu kan. :) Lagi seronok kalau semua orang dekat dunia ni bersifat macamni. Tolong-menolong tak kira agama, bangsa, usia, warna kulit, atau sebagainya. Mesti seronok kan. 

Macam nak nagis taip ni duhh. hnnsskk hnnskk ! <--konon mintak simpati suruh orang komen dan like serta mintak tolong baca ni.. hekhek :D



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. Tolong-menolong kurang dalam kalangan orang Melayu nih. Tapi, kadang2 sy pun malu gak nak tolong orang sebab nanti orang kata poyo lah apa lahh. Hahaha.

    ReplyDelete
  2. @Akmal Khalidah
    Betull tu, kita macam buat endah tak endah je. Tapi kalau niat kita ikhlas, peduli je apa orang nak cakap . :D

    ReplyDelete
  3. dalam blogger macam mane nk tolong eh? kn x pernah jumpe.. haha

    ReplyDelete
  4. @ain soofiyah
    tolong menolong dengan alternatif lain, tolong promote blog ke, tolong klik iklan ke. kira tolong juga kan tu .hekhek :D

    ReplyDelete
  5. setuju !!!!! :D memang best la macam ni . lagi lagi kalau kite tolong ngn ikhlas tanpa mengharapkan balasan :)

    hehe tolong follow blog tu dinamakan tolong menolong gak kan ? hewhew ;3 :D

    ReplyDelete
  6. @Cik Chokie
    yaa bagus lah setuju :D .tak perlu memaksa. ikhlas je :)

    yaa. follow pun dah cukup dah tu :)

    ReplyDelete
  7. @teha
    mestilah amalan mulia.. tolong orang jahat pun dikira amalaan mulia jugak ke? hahaa

    ReplyDelete
  8. @si gadis
    kann. aku pun setuju sangat-sangat :D

    ReplyDelete

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)