Happy Birthday To Me. Aku dah 16 Tahun.

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 8:28 PM TOTAL COMMENTS : 10
Hepi Beletday To ME !
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua :D

Ha okay tepat pukul 12.00 tengah malam ke pagi eak. Kira tepat 12.00 semalam lah. Aku dah 16 tahun genab :D . Yayy ! Okay birthday aku 21/12. So harini kan. hekhek :D Sangat gembira aku rasa. Tapi kan, yang lebih tepat tentang kelahiran aku ni kan. ialah :
Hari : Khamis
Tarikh : 21/12/1995
Masa : 10.15pm
Tempat : Atas katil Bersalin Hospital Muar.
Orang yang sambut : Doktor lelaki *kod*
Yang istimewanya aku ni, bila keluar je aku terus menangis. Okay memang lah menagis. *tak kelakar okay* . Okay okay, hadiah yee. aku tak mengharap sangat kod. Kalau aku ada mintak tu 'mintak mintak ayam' je. Bukan aku mintak ayam ngekk. Just cakap-cakap jelah. Okay ! Kalau ada yang nak kasi tu, aku terima je, sekecil mana pun aku tak kisah. Yang penting ikhlas kan :D Tapi tapi kan, aku dapat something dari abah aku. Nak tahu? okay tunggu lepas aku dapat benda tu. :D Berharga sangat. tunggu tau.

Apa yang aku macam terharu kan, aku tak sangka ada 'seseorang' tu dia lah orang pertama wish dekat aku. Tepat 12.00 malam tu, orang pertama wish aku ialah dia, hanya melalui mesej . *perlu ke aku cakap?* Okay, tak sangka okay walaupun adalah konflik kan. Takpe, aku hargainya . Terima kasih awak.

Aku dah kekok beb sebab dah berapa hari tak online, tak berblog, tak tekan keyboard, tak tau nak mengarang beb. Sebab nya aku ni pun baru balik dari KL kan. Kekok gila. Aku faham kalau korang bosan baca. ehek ehek..

Okaylah. I got to go. Nak keluar meraikannya dengan my twin :D hakhak. *sebenarnya banyak lagi nak cakap ni*

Nota tangan kiri : Maybe aku akan update lagi kod entry ni sebab macam belum siap :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. Oh adik bolat ! epy bsday syg.. muah-muah #ppi-kri-kanan.. hekhek..

    btw.. arep ade twin ke? wahwah

    ReplyDelete
  2. eh2...cantek nombor dya 21/12..
    kita pun bulan 12 gak..
    cuma terbalikkan 21 tu ja...:P


    btw,,heppy besday

    moga hari ni adlah hari yg pling bermkna buat kamu..:)

    ReplyDelete
  3. Waaa, dah tua rupanya :P
    Btw, happy birthday. Semoga dimurahkan rezeki.Tahun depan spm wooo :D

    ReplyDelete
  4. @CekbOlat-bOlat
    oh oh haha, terima kasih kakak bolat. .

    ada kod, ramai. haha

    ReplyDelete
  5. @si kiut lavender
    ha tulah pasal, cantik kan nombornya..
    well happy birthday jugak :D dan terima kasih..

    ReplyDelete
  6. @Akmal Khalidah
    hahaha. dah tua kan.. tua lah sangat.. ha terima kasih wish..
    doakan lah ye spm next year :D

    ReplyDelete

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)