Facebook Timeline Is Stylish You Know.

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 4:48 PM TOTAL COMMENTS : 0
Assalamualaikumm dan salam sejahtera semua.

Well sepertimana yang semua orang tahu kan. Terutaman pengguna Fesebuk kan. Sekarang tengah macam nak naik kan Facebook Timeline kan. Dekat Facebuk pun ada je cakap pasal Facebook Timeline ni. Macam dah letup letup gitu. Well aku tak heran sangat *cehh !* takdelah. 

Aku dah tahu ada FBTL ni sejak bulan lepas, aku usha usha macam gempak sangat dowh. Style sangat. Bagi aku lah. So semalam aku ada bukak my kakak angkat punya profile, sekali dia dah pakai dulu. Terus macam jeles lah konon. hahaha ! 

Then tanpa banyak bual bicara, aku terus pakai, sebab dah lama weyh aku nunggu FBTL ni. Well ya I like it so mach lah. haha *hentam keromo english aku*

- Hik hok hik hok. haha. Tudiaa. Rupa wajah mukakubu aku yang baru.
Haaa. Dia punya cover aku buat sendiri tauk. Photoshop jelah :D haha. Kalau korang tanya mana aku dapat muka-muka smiley tu semua. Ha semua boleh download dekat SINI dan jugak dekat SINI .

Well ya, ramai juga tak suka kan dengan fesbuk baru nikan, bagi aku ia okay. Alah biasalah, pandangan masing-masing kan. Kita tak boleh paksa orang lain suka sesuatu benda atau sesuatu perkara tu kan .

Jadi bagi sesiapa yang masih pakai fesbuk lama tu kan. Kalau yang berminat, boleh tukar. Pergi je dekat facebook member-member korang yang dah pakai FBTL ni, kat situ ada kot nanti button/tulisan TAKE A TOUR kot, tak pun LEARN MORE. okay aku lupa. haha !

Tak pun nak senang pergi je sini --> https://www.facebook.com/about/timeline

---TET TET ! : kalau ada yang dah TERpakai FBTL ni, tapi nak balik ke fb asal, kira tak suka lah kan. Cuba Deactive korang punya FB, dalam 10-20 minit gitu kod. InsyaAllah akan back to old Facebook. <-- Ni aku ada terbaca masa aku usha usha FBTL ni dekat google, tak tahu jadi ketak, tapi dia kata maybe its work !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)