Best Pianist Ever !

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 11:10 AM TOTAL COMMENTS : 0

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Okay aku tulis aku padam aku tulis aku padam. Sampai kesudah tak satu cerita pun takdok. Okay so aku pun open story pasal ni ea. Korang tahu Piano? Orang nomad kalau dia tak tahu :P . Well post kali ni fokus kepada Piano. Err pemain piano or pianist. Err pianist means pemain piano. Mesti pernah kan. 

Haritu aku ada lah godak-godak si Youtube ni kan. Mana taknya.bosan. So klik punya klik punya klik. Aku adalah jumpa satu amoi ni kan. Seriosly gila gempak dia main piano. Dia buat cover lagu-lagu popular lah. Serious weyh main tak tengok key dia. Siap pejam mata tengok kamera lepas tu senyum-senyum mintak cium..Kahkahkah.. Jari jangan cerita lah. Dah macam lipas kepanasan. Tak percaya? ha korang tengok lah dengan mata kepala korang sendiri. <3

1. Secret-OneRepublic





2. Stereo Heart-Gym Class Heroes ft.Adam Levine


3. Move Like Jagger-Maroon 5


Well itu jelah bagi aku gila gempak bila aku tengok. Tapi ada lagi, gua dah layan semua dah. Puas aku tengok, dengar, tekan replay 2-3-4 kali. Tak bosan mehh. Yeah she Asian.
Ramai yang tak tahu aku minat gila nak main piano. Kalau tak dapat pun keyboard pun boleh. Bukan keyboard komputer. *tu buat hempuk kepala kau*
Nak belajar, tapi macam takde tempat. Then macam mahal je. Err Kalau siapa-siapa tahu or ada tempat nak mengajar main keyboard atau piano ni. Roger-roger aku eah. Serious wehh nak sangat. Subcribe lah dia. Kalau nak tengok lagi video dia main piano dengan lagu-lagu yang  boleh dikatakan popular sekarang ni. Klik NI tak pun http://www.youtube.com/user/sylphilharmonic . Kehkehkeh !

Senarai lagu lain :
- On The Floor - Jenifer Lopez ft. Pitbull
- Party Rock Anthem - LMFAO
- The Black Eyed Peas - The Time (Dirty Bit)
- Airplanes - B.o.B ft Hayley William

Notakaki : Gua suka bila amoi ni cakap "YEAH" dekat video Stereo Heart. mwehehehe ! Nama dia Miri . kehkehkeh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)