Arep Skema With Angie Vazqeuz !

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 3:34 PM TOTAL COMMENTS : 4
Well yaa haha.. Hot gila tajuk kan. Eh kejap... lupa pulak dowh.

----Assalamualaikum dan salam sejahtera penghuni planet warna hijau dan biru ni *majoriti nampak hijau dan biru kan dari angkasa, so tak salah lah aku cakap*

Okay back to tiltle yang cool tu. Series aku tengok pun macam tak percaya. *slap me now*. Takdelah. tapi serious dowh aku dapat awek baru. She Mexican. Yeah. Gila hebat tak gua dapat 'tackle hati' dia. Eh mestilah hebat. Okay stop !, tak yaa sebenarnya adalah 2 hari lepas kod, aku blogwalking sana-sini lah kan. Terjumpa pula satu blog ni, ada video ni. Terus reaksi aku macam WHOAA !. Terkedu terkesima terkejut tertelan air liur tergaru kepala yang tak gatal, lagi ter ter,er ter apa lagi tah. Tapi serius weyh. Aku suka dia ! Tang suara dia tu yang shedap gila lah. Bagi aku lerr. Ni dari pandangan mata dan pendengaran telinga kiri kanan aku yang dengar, tak tahu ler korang dengar pakai apa kan. Korang korang semua layan lah video dia ni. Zass!








Okay cun? Bagi aku dia comel, then dia cute, Okay suara dia aku suka.. Oh Oh Ohh. part yang aku suka banget dehh. Time dia cakap perkataan 'THINKING' . Weyh serios weyh. macam eee,macam orang kata 'atotototoo'. gila comel dia punya mulut, kalau kiss aku tu. cup cup cup! . Dah okay stop pikir macamtu lah ngekk! *ngek tu untuk aku*

Kau tahu nama awek aku ni? Nama penuh Angie Vazquez, unik kan. Mestilah, orang Mexico tu, takan nak Nurul Akila Binti bla bla bla pulak kan. Haiishh. Tapi serious. I Like It. Awas! Jangan Usha Dia. <--- Ceh cehh konon je tuuww. Abaikan kalau meluat dengan aku. Kalau tak meluat, ha tekan balik replay dekat video tu. :)


Nota Kaki Kiri : Berangan lebih je dowh aku, konon dapat tackle dia. ptuuihh lah. Tapi tak salah kan berangan, mana tahu Allah satukan aku dengan dia. Hihihii. ^^. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. klau duet dgn maddi jane mesti mletup ni.. hehe

    ReplyDelete
  2. @Mialia
    hahaha. semestinya lah ! hehe. boom bam bomm bam meletupnya :D

    ReplyDelete

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)