Kenapa Mesti Ada Matematik?

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 9:00 AM TOTAL COMMENTS : 2
Ha okay,, PK1 sudah habis hari jumaat hari tu. Ingatkan nak update blog hari jumaat tu. Tapi tak sempat lah. Komputer tu bukak jugak tapi malas pulak nak taip taip ni. Lepas tu ingatkan nak update semalam, tapi balik kampung pulak,, dem! melepas lagi kan. Then ingat malam tadi nak update, tapi penat gilar lah. Lagi satu malam tadi buat kerja seni. Dah nak siap dah, petang nanti tinggal siapkan sikit sikit lagi jer. Okay, mesti cantik punya.. hahahaa..

Nak cerita ke pasal Questions PK1 tu??.. //_=' Cerita lah sikit kan. Okay, soalan Bahasa Melayu okay lah, cuma soalan rumusan jer. yelah tak belajar banyak lagi, then Bahasa Inggeris senang jugak! Best buat karangan anak kambing kena makan dek harimau. Then Geo, sejarah, Lukisan kejuruteraan, sains,pi semua okay lah, senang tak senang, susah tak susah, okay okay jer. Tapi!! yang paling aku tak sukanya, MATHEMATICS!!! Babi punya mathematics. Aku dah lah anti-matemtik yang amat sangat sekali duakali tigakali berkali kali!!!(BACA NI) errgghh!! Soalan dah lah macam soalan untuk profeser *bagi aku lah*. Benci sangat weih! Masa jawab tu memang best. Aku tengok soalan, selak selak kertas, then aku tutup balik, terus termenung,berangan etc. Then tengok member sebelah baru lah aku buat, hahaha,, *jahat* . Hiisshh.. kalau boleh aku nak drop jer math ni. Tapi apakan daya, math tu wajib dalam SPM maa.. watdehello hello man!! Okay okay, fullstop pasal PK1 nieh, malas nak pikir lagik.

Disini saya mengumumkan yang saya tak tahu nak cakap apa lagi nieh. Otak blank seketika. Hidung berair sebab selsema lagi. Badan belakang sakit sebab entah lah. Salah 'style' kot malam tadi.hehee,, Ermm,, Sekolah tinggal minggu nie je. Then minggu depan cuti hip hip hoorayy lah kan! Perkataan yang aku sebut masa start mula cuti tu mesti  "IIeehhh.. dah start cuti lah,, best siot,!" . Tapi perkataan yang akan aku sebut masa dah habis cuti tu "Aalllaaaa.. kenapa kejap sangat cuti nie, rasa macam baru semalam cuti, hari ni dah sekolah balik" haa,, pelik bukan kawan kawan. hakhak! Okaylah, nak buat benda lain pulak. babai! muah muah cit cit!!

Thanks terima kasih dekat to semua all Troopers(Followers) pengikut yang that rajin untuk to ikut follow blog saya i ini!! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. relax bro takpe nanti aku ajar kau :) haha okay?
    aku ada add math derr lagi susah :) haha

    ReplyDelete
  2. @Lukman Aid
    haha,, thanks sebab nak ajar aku,, tapi aku rasa tak masok jugak lah nanti,, haha,,
    nasib baik aku tak amik add math,, phheeww~,, //_^

    ReplyDelete

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)