Mathematics Exam

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 3:50 PM TOTAL COMMENTS : 0
Assalamualaikum.... dapat jumpa lagi ek.. Dah 3 hari mak bapak aku xde time petang-petang nie. Diorang balik kampung semua. Aku je tinggal sengsorang kat rumah nie...so apa lagi bukak lah komputer nie...hahahahaaa.jahat tak aku nie.....
Tadi kat sekolah aku periksa Math 1 ngan Math 2, memang giler babeng lah wa cakap lu. Aku nie bukanlah pandai sangai pasal kira mengira nie., lagi satu memang aku  tak suka lah kalau belajar math nie, memeningkan otak je nak kira tu lah, darab nie lah, itulah inilah....huh...macam-macam. 

First kertas 2, aku memang tak boleh score punyer lah kertas 2 nie, yelah aku baru tengok soalan dah blerr..lagikan nak buat,,haha.. Jap agi aku tengok senang lah jugak,,tapi
aku rasa adelah dalam 6 soalan aku tak buat.,markah soalan tu pun boleh tahan semua..wat rugi jek... 

Lepas rehat baru wat kertas 1, kerrtas 1 biasa memag aku kurang kesah sangat lah., yelah boleh huna kalkulator, boleh juling-jeling, boleh main tembak jer.. Tapi aku rasa ini lah paper math 1 yang paling susah. Korang nak tau, aku yang memang jawab betol-betol aku rasa cuma 8 soalan jer kot,, yang selebihnyer aku main antam sajelah..... hahaa....teruk giler aku nie.... tapi pape pun aku arap dapat markah yang baik, lagipun ini baru trial, belum yang real. Doa-doakan lah eh...hehehe...

Daaa......

Cuma Nak Beritahu

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 4:32 PM TOTAL COMMENTS : 0
Assalamualaikum semua..Rindu tak? haha.. Dah lama aku tak update dan post somthing kat blog aku nie. Aku rasa dah nak dekat 4 bulan aku tak usha blog aku  nie. Aku bukannya apa, malas tu ada la sikit, yelah nak bukak komputer lah, nak kena login lah, taip lah.. malas la aku. Tapi lagi satu aku nie nak ambil PMR. So kene kurangkan lah bukak komputer ni, lalai pulak nanti. Sekarang nie pun aku tengah ada masa, so aku cubalah mengupdate blog aku nie walaupun sekarang nie tengah Periksa Percubaan PMR. Aku pun tak tau nak cakap apa sangat sekarang nie,so aku main taip jer lah. hehehe...
Erm.... sebenarnya banyak cerita aku nak post kat blog aku nie. tapi mase tak ada. So, maybe lepas PMR aku akan bergiat aktif kembali dalam dunia peng'blog'an  ini. Tunggu je lah heh..

So pada yang sudi membaca blog ini, doakanlah kejayaan aku dan semua calon yang akan menduduki PMR pada tahun ini dan tahun-tahun yang berikutnya dengan keputusan yang cemerlang tau!! ameen...