Sony Ericsson C510 Ku

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 11:25 PM TOTAL COMMENTS : 3
Heeheeeehheee.... Excited giler nak citer nie.... Sambungan dari citer Zomm Inn tu. Malam tu lepas hantar abang aku kat asrama, bapak aku pergi angsana balik sebab nak cari handset untuk aku..hehe... Dari haritu nak cari, tapi belum tiba masanya. Tapi sekarang, amik kau!!! sebijik hanset depan mate....

Mulanya aku nak
beli macam abang aku nak beli, hanset Sony Ericsson J105 kot..ntah aku lupe.. Tengok luar jer nampak macam dah ok,. So aku dah target lah akan beli henset tu. Tapi pada masa kat angsana tu aku ternampak satu henset yang cantik, bermutu, lengkap dalamnyer dan lain2 lagi. Tapi belum beli lagi, pergi pusing2 dulu kat kedai lain, tapi tak der yang murah kat kedai lain. Kedai ke-2 aku pergi ok lah sikit. So bincang punyer bincang punyer bincang... akhirnya abah aku belikan jugak hanset SONY ERICSSON C510!!! Pergghh...memang best gilerlah.Handset baru tuh. Function banyak.Thanks bah sebab belikan!!
Korang layan jer gambar nie kalau tak tau yang mana handsetnye....

 1. Ha! yang tengah tu lah hanset aku. Yang lain tu pun same cuma kaler lain.
2. Cameranya ada auto focus.
Tebalnyer nipis jer. Memory M2.

Zoom Inn

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 11:13 PM TOTAL COMMENTS : 0
Hai... Lama ta pdate blog, kawanaku dah bising pasal aku tak update citer baru kat blog aku. Bukannya ape, cuma malas nak update, citer memang banyak lah nak cakap.

Hari tu masa hari sabtu aku dan family aku pergi Jay Bee. Anta laptop abang. Bertolak dari rumah tengahari.  !st pergi pontian dulu sebab ada kerja kawin, lapes tu baru pergi JB. Pendek citer dah sampai kat sekolah abang aku, Sekolah Seni Johor Bahru. So lepak-lepak kejap baru lah pergi.
Tempat pertama mesti dituju  mestilah Plaza Angsana. Kat sana cuma gunting rambut ngan cari baju je. Lepas tu balik.. Eh...eh..  bukan balik rumah... Kitaorang  semua pergi sewa hotel, Nama hotel tu Zoom Inn. Best tu tak lah best sangat. Tapi ok lah untuk rehat satu family. Malam tu aku tinggal berdua je ngan abang aku sebab aku nak ajar sikit2 pasal laptop  die yang baru nie. Mak ngan abah aku pergi keluar cari makanan. Perut lapo tu dowh... Dalam pukul 10 lebih gitu lah mak n abah aku balik. Melantak berger jer. Hahaha..... Tidur dalam pukul 1 gitu kot. layan game X-men kat laptop.

Pagi tu aku orang kedua bangun lambat, bukan lambat apa. Tak de lah sampai tengahari, dalam pukul 8.30 gitulah. Yang lain dah siap. Pagi tu aku pergi sarapan kat mane tah. tapi dekat je ngan hotel tu.
Lepas tu da buat tu buat nie.. anta abang balik asrama. Da tu je la. Malamnyer adelah citer yang best. Tunggu jer... Nanti ada lah kat cerita lain..

See Yaa!!!

Inilah Zoom Inn Yang aku cakapkan tu. 
(Gambar lama, belum ada signboard hotel tu)