Budak Baru Belajar Mengblog.

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 3:21 PM TOTAL COMMENTS : 0
Huaarrggghhhh!!! Hari ini aku agak biol ini kepala disebabkan jam dinding rumah aku jatuh atas kepala aku. Dah lah beso jam tu. meonng ting tong kepala aku dibuatnya,.. Dan paling bestnya kaw kena tipu dengan ayat nie.haha.. giler kaw kepala aku di hempap dek jam dinding rumah aku. Maunye masuk ICU. hahaa....


Tak,, sebenarnya tadi,,actually.. dari semalam aku dok mengajar kawan aku yang bernama Omar Azizi Bin Nama Bapak Dia Lah(taknak sebout nama bapak dia.)Aku ajar dia tentang cara cara nak bunuh diri akibat daripada perempuan.. aku tipu kaw jer. DIe suruh aku ajar buat blog kat blogger nie. So aku tolong dia lah. Nama pun dah kawan kann.. mesti tolong menolong. tak macam kaw kann.. :P . 
Mula-mula dia tanya macam mana nak cari template, so aku ajar dia cukup-cukup. Lepas tu itu,, lepas tu ini,, aku tetap ajar dia. tu la namanya kawan.

Tapi yang aku sakit hati lagi memeritkan nie. Aku ajar dia nie, boleh diumpamakan macam aku ajar kucing aku cebok lepas buang air besaq. Kaw tau lah kucing kan, berak, cium 'benda' tu, pastu tanam, then blagh gitu jer terus masok rumah,, baring atas sofa. Banyak cekadak die nak wat cam tu..hehe..macam kaw jugak kan.. 
Aku ajar dia pergh,, dah dah aku ajar dia melalui liang sosial fesbuk jer,, yang dia aku ajor payah nak masok, yerlah. Budak baru belajar, amek galah tolong sebat kaw!. hahaa.. Tapi akhirnya bole lah jugak. Macam macam style aku ajar dia. SO ok,,dia maseh normal lagi sekarang. tak macam  kaw kann.. 

Yang aku kureng berkenan dendan die nie,, masa aku tengah shedap shedap ajar dia,, boleh pulak dia mengutarakan cerita Anak Biawak Dengan Bapak Tapir Duduk Serumah. haha mana ade,, kan dah kena tipu lagi. Tak derlah.. time tengah ajar dia tu, die boleh pulah cakap "wei sambong esok lah"..hmmm hampeh.,. And ,, aku tau apa puncanya dia blah gitu jer tanpa bayar bill elektrik. Yang aku tau mak atau bapak kawanaku nie baru balik kerja. SO dia terpaksa tutup komputer dia. Aku tak tau apa sebabnya. Jadi aku gelarkan dia, keluarga yang pelik.hahah,,, 

Opp,, kejap,, dia sudah online balik kat laman riang raya,, hah,,mana ada,, kat fesbuk tu. Lepas tu,, ayat dia kan macam perogol yang baru rompak pakcik yang jaga duit kat toilet tu, ...



Yang jerit "arrgghhhh!!' tu aku..

.. Korang sakit hati tak???  Aku tanya nie.. kalau nak jawab, jawab kat bahagian komen... aku nak sambung ajar dia balek.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)