Blog Mereka Semakin Maju!

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 8:54 PM TOTAL COMMENTS : 4
O h My Kambing!!! tak ku sangka lagi disangaka. Sekarang nie memang dunia dah maju. Komputer ade, intenet pon mesti ada. Dah ada intenet, mesti ada yang nak buat blog macam blog aku nie yang cantik tertarik kaw memang tembamm!, hehe.. 

Actually aku agak terkujut  jugak lah dengan membe membe sepersekolahan nie. Diorang dah ada blog,, dansekarang amek kaw!! Dah jadi jutawan antaranbagsa tau., haha..mana adew. Diorang sudah mula bergiat dalam dunia Tutorial Untuk Blogger lah! Wah hebat gitu diorang kann... tak macam kaw.

Mule-mula aku bukak blog diorang cuma ada kesah kesah kehiduapan sehari harian jerk. Tapi sekarang,, ha amek kaw!! siap dah ada tutorial untuk blogger lagi tu. Termasuk jugak aku tau. Aku memang nak buat dari dulu. Cuma the time not coming yet.haha.. so sekarang boleh tahan jugak tutorial dari kawan kawan aku dan jugak aku, ceh bangga siot.. Kaw ada ker?? xder kan.. so kaw duduk kat kerusi tu diam diam dan teruskan membaca.okay kawan..hee

Kaw nak tau siapa gerangan kawan kawan aku yang aku citer tadi nie?? First Lukman, dia punya blog sangat simple dimple. Hitam putih jer. DIa punya tutorial pun memang bagus. Then kawan aku dari skool rendah, nama dia Shyd. Aku pon tak tau macam mana nak sebot nickname baru dia nie... shud, ker,,shad ker shiad,,shiot ker..eh eh..terlebih pulak.. sori Syhd.. ker...heee aku tak tau.. Ajar aku sebot name kaw tau. so dia nie pon boleg tahan tutorial nya.

*Okey Okey.. atas permintaan Cik Sri Juju nie,, dia tadi dah menages kat komen aku sambai berat blog aku nak di scroll ke atas.. dia pon nak nama dia juga kat sini. So aku letak ea cik adek. 

So ilmu korang kepada blogger blogger yang laen memang amat dihargai dan akan dijulang sehingga ke planet marikh. Keep It Up!. :D 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. Amboi. byk betul nickname aku yg baru. :/

    ReplyDelete
  2. @Syhd FA

    eh,,betolah kan.. aku tak tau sebot..hehe :D

    ReplyDelete
  3. @sri juju
    alaa,, nak jugak ea..kejap agi aku letak ea.. :)

    ReplyDelete

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)