Mathematics Exam

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 3:50 PM TOTAL COMMENTS : 0
Assalamualaikum.... dapat jumpa lagi ek.. Dah 3 hari mak bapak aku xde time petang-petang nie. Diorang balik kampung semua. Aku je tinggal sengsorang kat rumah nie...so apa lagi bukak lah komputer nie...hahahahaaa.jahat tak aku nie.....
Tadi kat sekolah aku periksa Math 1 ngan Math 2, memang giler babeng lah wa cakap lu. Aku nie bukanlah pandai sangai pasal kira mengira nie., lagi satu memang aku  tak suka lah kalau belajar math nie, memeningkan otak je nak kira tu lah, darab nie lah, itulah inilah....huh...macam-macam. 

First kertas 2, aku memang tak boleh score punyer lah kertas 2 nie, yelah aku baru tengok soalan dah blerr..lagikan nak buat,,haha.. Jap agi aku tengok senang lah jugak,,tapi
aku rasa adelah dalam 6 soalan aku tak buat.,markah soalan tu pun boleh tahan semua..wat rugi jek... 

Lepas rehat baru wat kertas 1, kerrtas 1 biasa memag aku kurang kesah sangat lah., yelah boleh huna kalkulator, boleh juling-jeling, boleh main tembak jer.. Tapi aku rasa ini lah paper math 1 yang paling susah. Korang nak tau, aku yang memang jawab betol-betol aku rasa cuma 8 soalan jer kot,, yang selebihnyer aku main antam sajelah..... hahaa....teruk giler aku nie.... tapi pape pun aku arap dapat markah yang baik, lagipun ini baru trial, belum yang real. Doa-doakan lah eh...hehehe...

Daaa......
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)