Cuma Nak Beritahu

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 4:32 PM TOTAL COMMENTS : 0
Assalamualaikum semua..Rindu tak? haha.. Dah lama aku tak update dan post somthing kat blog aku nie. Aku rasa dah nak dekat 4 bulan aku tak usha blog aku  nie. Aku bukannya apa, malas tu ada la sikit, yelah nak bukak komputer lah, nak kena login lah, taip lah.. malas la aku. Tapi lagi satu aku nie nak ambil PMR. So kene kurangkan lah bukak komputer ni, lalai pulak nanti. Sekarang nie pun aku tengah ada masa, so aku cubalah mengupdate blog aku nie walaupun sekarang nie tengah Periksa Percubaan PMR. Aku pun tak tau nak cakap apa sangat sekarang nie,so aku main taip jer lah. hehehe...
Erm.... sebenarnya banyak cerita aku nak post kat blog aku nie. tapi mase tak ada. So, maybe lepas PMR aku akan bergiat aktif kembali dalam dunia peng'blog'an  ini. Tunggu je lah heh..

So pada yang sudi membaca blog ini, doakanlah kejayaan aku dan semua calon yang akan menduduki PMR pada tahun ini dan tahun-tahun yang berikutnya dengan keputusan yang cemerlang tau!! ameen... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)