Zoom Inn

WRITTEN BY : Arep Skema TIME : 11:13 PM TOTAL COMMENTS : 0
Hai... Lama ta pdate blog, kawanaku dah bising pasal aku tak update citer baru kat blog aku. Bukannya ape, cuma malas nak update, citer memang banyak lah nak cakap.

Hari tu masa hari sabtu aku dan family aku pergi Jay Bee. Anta laptop abang. Bertolak dari rumah tengahari.  !st pergi pontian dulu sebab ada kerja kawin, lapes tu baru pergi JB. Pendek citer dah sampai kat sekolah abang aku, Sekolah Seni Johor Bahru. So lepak-lepak kejap baru lah pergi.
Tempat pertama mesti dituju  mestilah Plaza Angsana. Kat sana cuma gunting rambut ngan cari baju je. Lepas tu balik.. Eh...eh..  bukan balik rumah... Kitaorang  semua pergi sewa hotel, Nama hotel tu Zoom Inn. Best tu tak lah best sangat. Tapi ok lah untuk rehat satu family. Malam tu aku tinggal berdua je ngan abang aku sebab aku nak ajar sikit2 pasal laptop  die yang baru nie. Mak ngan abah aku pergi keluar cari makanan. Perut lapo tu dowh... Dalam pukul 10 lebih gitu lah mak n abah aku balik. Melantak berger jer. Hahaha..... Tidur dalam pukul 1 gitu kot. layan game X-men kat laptop.

Pagi tu aku orang kedua bangun lambat, bukan lambat apa. Tak de lah sampai tengahari, dalam pukul 8.30 gitulah. Yang lain dah siap. Pagi tu aku pergi sarapan kat mane tah. tapi dekat je ngan hotel tu.
Lepas tu da buat tu buat nie.. anta abang balik asrama. Da tu je la. Malamnyer adelah citer yang best. Tunggu jer... Nanti ada lah kat cerita lain..

See Yaa!!!

Inilah Zoom Inn Yang aku cakapkan tu. 
(Gambar lama, belum ada signboard hotel tu)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Dah baca kan? Komen lah sikit. Sikit pun jadilah.
Fikir sebelum menaip. ;)